Nl: +31 (0)26 202 2385 De: +49 766 3942 7329 Nl | En | De

Oplossingen

Home » Oplossingen

LED schermen als uithangbord, gevelreclame, display, versterking van het interieur of als beeldscherm waarmee u de klant informeert en verleidt: Viavisual kent de toepassingen als geen ander en helpt deze optimaal in te zetten in uw situatie.

Retail

LED uithangborden, vitrine displays en in de winkel verwerkte video-elementen trekken de aandacht. Pas uw aanbod eenvoudig aan, afhankelijk van het weer, het moment van de dag, actuele campagnes of … uw commerciële ingeving van het moment.

Profiteer flexibel van de kansen die zich voordoen!

Horeca

Gebruik uw scherm tijdens evenementen (Voetbal wedstrijden, Tour de France, Olympische Spelen…) of om sfeer te verhogen en uw aanbod te ondersteunen. Laat het bier schuimen aan de muur of geef een kijkje in de keuken. Laat zien wat u te bieden hebt.

Zien consumeren doet consumeren…

Bouw en Interieur

LED toepassingen versmolten met het ontwerp, als onderdeel van de omgeving, zoals bij winkelcentra, hotels, bedrijfsgebouwen en musea. Volledige integratie in de gevel, ramen en interieur maakt ongekende nieuwe visuele toepassingen mogelijk. Viavisual ontwerpt en bouwt graag met u mee.

Uw pand en interieur als communicatiemiddel.

Functionele Ruimte-inrichting

Auditoriums, college- en concertzalen, technische control rooms, televisiestudio’s en andere functionele ruimtes waar werken met beeld een grote rol speelt: Viavisual voorziet deze samen met haar partners van de benodigde visuele ondersteuning.

Viavisual is niet voor niets preferred supplier van diverse system integrators.

 

Meer nieuws

Meer weten?

Viavisual heeft projecten uitgevoerd in deze branches en meer. Zo werkten wij al samen met diverse bedrijven, autodealers, onderwijsinstellingen, beursstandbouwers, musea, winkelcentra, sportclubs, schermverhuurders en -exploitanten en meer.

Geheel vrijblijvend met één van onze professionals praten over LED-toepassingen in uw organisatie?

Viavisual op Instagram

Share This