Nl: +31 (0)26 202 2385 De: +49 766 3942 7329 Nl | En | De

Toepassingen

Home » Toepassingen

Onze professionals en partners leven zich in, in uw organisatie. Samen met u en uw team ontwikkelen onze designers en engineers een oplossing die naadloos aansluit op de communicatiebehoefte, vanaf het trekken van aandacht, via informeren en interesseren tot en met het aanzetten tot actie.

Trek de aandacht

Bewegende, heldere beelden zijn bij uitstek aandachtstrekkers. Val op met dynamische uitgangborden, waarmee men uw locatie al van verre ziet en trek de aandacht met aantrekkelijke, kleurrijke, bewegende displays, vitrine-aankleding en interieur-elementen.

Deel uw boodschap

Of het nu gaat om aankleding van concertzalen, musea, openluchtcinema, collegezalen of presentaties voor grote groepen. Met LED schermen bent u ervan verzekerd dat uw boodschap duidelijk en helder zichtbaar is. Lichtinval is niet langer een variabele voor de impact die u wilt maken. Uw boodschap komt over, zoals u die vooraf bedacht heeft. Indoor en outdoor!

Toon uw aanbod

Ondersteun uw aanbod met bewegende beelden. Pas het aanbod aan op actuele ontwikkelingen, nieuwe collecties, actuele prijzen en aanbiedingen. Wilt u opvallen tussen de andere producten in de schappen of zoekt een manier om cross-selling tot stand te brengen? Met bewegend beeld stuurt u uw doelgroep. 

Wek interesse

Toon voorbeelden, toepassingen, sfeerbeelden en achtergrondinformatie. Geef uw klanten de beleving die past bij uw merk en merkwaarden. Klanten laten identificeren met uw product, nog voordat ze de drempel van uw (online) winkel zijn overgestapt, het kan. Met LED toepassingen creëert u een “point of decision” nog voor de klant de “point of sale” heeft bereikt. Doe een concreet aanbod en trek uw klant over de streep.

Meer nieuws

Meer weten?

Viavisual weet hoe u LED optimaal integreert in uw multichannel strategie. Wij gaan graag met u in gesprek over de manier waarop u de aandacht op u vestigt, uw boodschap over de bühne brengt, uw klant overtuigt en deze tot actie aanzet.

Geheel vrijblijvend met één van onze professionals praten over LED-toepassingen in uw organisatie? 

Viavisual op Instagram

Share This